Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Pris på nyt tag

Prisen kan afhænge af flere ting og varierer derfor rigtig meget.
Prøv vores tagberegner

Prisen kan afhænge af flere ting

Et af de spørgsmål der ofte dukker op, når man skal overveje at købe nyt tag, er prisen. Det kan aldrig være helt billigt at udskifte sit tag, men det betyder ikke, at det ikke kan betale sig. Der er ingen fast pris på nyt tag, og du vil også opleve at få mange forskellige prisforslag, hvis du begynder at kontakte forskellige taglæggere. Prisen kan afhænge af flere ting og varierer derfor rigtig meget. Prisen kommer nemlig bl.a. an på, hvilken tagtype, du vælger og hvor mange kvadratmeter tag, der er tale om.

nyt tag pris
Få et godt tilbud på nyt tag

Hvilken tagtype skal det være?

Prisen for et nyt tag kommer i første omgang an på, hvilken tagtype, du vælger. Nogle tagtyper er billigere end andre, men pris og kvalitet hænger ofte sammen. Du vil derfor i mange tilfælde opleve, at de dyrere tagtyper også holder længst. Så selvom det kan være fristende at gå efter at spare penge i starten, så er et nyt tag på mange måder også en investering, der f.eks. også får husets værdi til at stige markant. Det er derfor ikke altid den billigste løsning i længden at vælge den billigste tagtype – og det er heller ikke sikkert, at det er den billigste tagtype, der passer bedst til dit hus.

Vi kommer gerne fordi og tager et kig på dit tag for at finde den bedste løsning – og bedste pris – til dig. Vi har mere end 30 års erfaring med tagarbejde, så vi kan hurtigst vurdere dit tags tilstand og vejlede dig i forhold til pris og materiale – og denne del er ganske gratis. Du kan bestille et gratis tagtjek lige her.

Du kan også læse meget mere om de forskellige tagtyper og deres fordele her på hjemmesiden.

Hvor mange kvadratmeter er der tale om?

Prisen på et nyt tag kommer derudover også an på, hvor mange kvadratmeter tag, der er tale om. Prisen på nyt tag udregnes nemlig i kvadratmeter, så jo større tagflade, der er tale om, desto mere koster et nyt tag selvfølgelig også.

Her har vi lavet en lille oversigt, som du kan tage udgangspunkt i, hvis du er interesseret i at få et indblik i omkostninger ved et nyt tag i de forskellige tagtyper, som vi tilbyder. Husk dog på, at dette kun er et estimat på prisen på et nyt tag:

Få en god pris på nyt tag
Tagtype Pris pr. kvadratmeter
Eternittag 500 – 1.000 kr. pr. m²
Ståltag 700 – 1.000 kr. pr. m²
Teglsten 1.400 – 2.500 kr. pr. m²
Betontag 1.200 – 1.800 kr. pr. m²
Paptag 600 – 1.500 kr. pr. m²
Få en god pris på et nyt tag

Pris for nyt tag? Flere faktorer spiller ind

​Det er dog ikke kun tagtypen og antallet af kvadratmeter, der spiller ind, når man skal udregne prisen på et nyt tag. Det spiller f.eks. også en rolle, om der er et undertag til stede og om der skal efterisoleres i forbindelse med lægning af nyt tag. Undertaget, som taget lægges på, er således en meget vigtig del i forbindelse med udregning af en nyt tag pris. Hvis undertaget skal renoveres eller måske endda helt udskiftes, så kommer det til at påvirke prisen. Det er derfor svært at give én specifik pris på et nyt tag uden at kigge det nuværende tag efter i sømmene.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Hvis du ønsker en mere specifik pris på nyt tag, så er du altid velkommen til at kontakte os – så tager vi et kig på dit tag og laver vi et uforpligtende tilbud efter dine behov og ønsker. Du kan også ringe til os 28 80 00 98 (øst) eller 28 30 22 23 (vest) eller skrive en mail til os på info@jysktagkompagni.dk, hvis du gerne vil have en snak om dit tag. 

Få et godt tilbud på et nyt tag

Skal du have et nyt tag?

Kontaktformular NY

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.