Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Pris på nyt tag

Prisen kan afhænge af flere ting og varierer derfor rigtig meget.

Prisen kan afhænge af flere ting

Et af de spørgsmål der ofte dukker op, når man skal overveje at købe nyt tag, er prisen. Det kan aldrig være helt billigt at udskifte sit tag, men det betyder ikke, at det ikke kan betale sig. Der er ingen fast pris på nyt tag, og du vil også opleve at få mange forskellige prisforslag, hvis du begynder at kontakteforskellige taglæggere. Prisen kan afhænge af flere ting og varierer derfor rigtig meget. Prisen kommer nemlig bl.a. an på, hvilken tagtype, du vælger og hvor mange kvadratmeter tag, der er tale om.

nyt tag pris
nyt tag pris

Hvilken tagtype skal det være?

Prisen for et nyt tag kommer i første omgang an på, hvilken tagtype, du vælger. Nogle tagtyper er billigere end andre, men pris og kvalitet hænger ofte sammen. Du vil derfor i mange tilfælde opleve, at de dyrere tagtyper også holder længst. Så selvom det kan være fristende at gå efter at spare penge i starten, så er et nyt tag på mange måder også en investering, der f.eks. også får husets værdi til at stige markant. Det er derfor ikke altid den billigste løsning i længden at vælge den billigste tagtype – og det er heller ikke sikkert, at det er den billigste tagtype, der passer bedst til dit hus.

Vi kommer gerne fordi og tager et kig på dit tag for at finde den bedste løsning – og bedste pris – til dig. Vi har mere end 30 års erfaring med tagarbejde, så vi kan hurtigst vurdere dit tags tilstand og vejlede dig i forholdtil pris og materiale – og denne del er ganske gratis. Du kan bestille et gratis tagtjek lige her.

Du kan også læse meget mere om de forskellige tagtyper og deres fordele her på hjemmesiden.

Hvor mange kvadratmeter er der tale om?

Prisen kommer derudover også an på, hvor mange kvadratmeter tag, der er tale om. Prisen på et nyt tag udregnes nemlig i kvadratmeter, så jo større tagflade, der er tale om, desto mere koster et nyt tag selvfølgelig også.

Her har vi lavet en lille oversigt, som du kan tage udgangspunkt i, hvis du er interesseret i at få et indblik i omkostninger ved et nyt tag i de forskellige tagtyper, som vi tilbyder. Husk dog på, at dette kun er et estimat på prisen på et nyt tag:

nyt tag pris
TagtypePris pr. kvadratmeter
Eternittag500 – 1.000 kr. pr. m²
Ståltag700 – 1.000 kr. pr. m²
Teglsten1.400 – 2.500 kr. pr. m²
Betontag1.200 – 1.800 kr. pr. m²
Paptag600 – 1.500 kr. pr. m²
nyt tag pris

Pris for nyt tag? Flere faktorer spiller ind

​Det er dog ikke kun tagtypen og antallet af kvadratmeter, der spiller ind, når man skal udregne prisen på et nyt tag. Det spiller f.eks. også en rolle, om der er et undertag til stede og om der skal efterisoleres i forbindelse med lægning af nyt tag. Undertaget, som taget lægges på, er således en meget vigtig del i forbindelse med udregning af en nyt tag pris. Hvis undertaget skal renoveres eller måske endda helt udskiftes, så kommer det til at påvirke prisen. Det er derfor svært at give én specifik pris på et nyt tag uden at kigge det nuværende tag efter i sømmene.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Hvis du ønsker en mere specifik pris på nyt tag, så er du altid velkommen til at kontakte os – så tager vi et kig på dit tag og laver vi et uforpligtende tilbud efter dine behov og ønsker. Du kan også ringe til os 28 80 00 98 (øst) eller 28 30 22 23 (vest) eller skrive en mail til os på info@jysktagkompagni.dk, hvis du gerne vil have en snak om dit tag.

nyt tag pris
Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5