- Kvalitet på toppen!

Få et godt tilbud, kontakt os her! AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

​28 30 22 23 info@jysktagkompagni.dk

Tagreparation

Hurtig reparation af taget, kan spare dig for mange penge i det lange løb!

Få en bedre ejendomsvurdering

Der er intet, der kan forskønne husets udseende som et nyt tag – eller at du lige får fikset småskader, taget har fået efter mange års rusk og regn. Dit hus ser pludselig nyt og indbydende ud. Det er en investering, der kan mærkes på ejendomsvurderingen.

​​Uanset om du ønsker at udbedre mindre småskader på taget, eller forlænge husets levetid med et nyt tag, kan vi udføre arbejdet. Intet projekt er for lille og intet er for stort. Vi kommer over hele Danmark og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Småskader kan udvikle sig til et dyrt bekendtskab

​Det kan betale sig at være fremsynes og forebyggende, når det gælder dit tag. Har det fået et par småskader efter en af de mange storme, der har hærget landet de seneste år? Det godt betale sig at få dem udbedret hurtigst muligt. Selv om der ikke er synlige huller, kan der stadig trænge vand igennem tagfladen.

Er dit tag af ældre dato, er der ikke et undertag inden under. Det betyder, at der godt kan sive vand ind direkte i den bærende tagkonstruktion. Det kan sætte gang i råd og svamp, og i løbet af få år gøre det nødvendigt at udskifte hele taget.

Nye tage er mere tætte, energirigtige og stormsikre!

Det øgede antal storme i Danmark har gjort det nødvendigt at opgradere styrken af tagkonstruktionen. Lægger du nyt tag, får du derfor et mere stormsikkert tag, der også kan klare det vejr, fremtiden bringer.​

​Der er mange fordele ved at få et nyt tag. Har du et ældre tag, vil en ny tagkonstruktion med undertag mindske risikoen for vand- og fugtskader. En ny tagkonstruktion vil få huset til at ånde bedre, så du undgår kondens og fugt indendørs i loftrummene.

I forbindelse med renoveringen af dit tag, får du også mulighed for at opgradere isoleringen under taget til moderne standarder. Varmetabet fra taget mindskes betydeligt, ligesom du undgår træk, kuldebroer og andre ubehageligheder.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.