Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Teglsten

Tegltaget fås i mange flotte udgaver!

En eksklusiv løsning

Tegl har været en central del af dansk byggestil gennem århundreder, og selv om vi i dag har en række alternativer til tegltag, er det fortsat et populært valg til både renovering og nybygning. Hvis du har brug for assistance til nybyggeri, kommer vores montører gerne på besøg hos dig. De kan bistå med både rådgivning og uforpligtende tilbud.​

Tegl anses i dag for at være en eksklusiv løsning, som signalerer god smag og stil. Med det rigtige valg, kan et tegltag skabe en stor visuel og økonomisk merværdi for huset.

Tegltag er den moderne klassiker

I Danmark har tegl været benyttet til tagsten i mere end 900 år, og det hører stadigt blandt de mest populære valg når der skal bygges nyt eller renoveres. Tegltag er ikke den billigste løsning, men til gengæld kan et moderne tegltag holde i flere generationer.​

En naturlig løsning

​Tegl er også et naturmateriale, og det tiltaler uden tvivl rigtig mange. Det er faktisk stadigvæk muligt at få håndstrøgne teglsten fremstillet som i gamle dage. Det giver dog en noget uensartet flade, og derfor vælger de fleste maskinfremstillede sten. Det er normalt den klassiske bølgeformede model, der foretrækkes. Disse tagsten fås i dag i et forbedret design, bl.a. de nye ”falstagsten”, som gør tagkonstruktionen mere tæt.

Tegltaget fås i mange udgaver

​Der er et væld af muligheder, når du vil have tegl på taget. Den klassiske røde og naturlige teglfarve går nok aldrig helt af mode, men moderne produktion gør det i dag muligt at brænde tegl i både blå, brune og sorte nuancer.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5