- Kvalitet på toppen!

Få et godt tilbud, kontakt os her! AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

​28 30 22 23 info@jysktagkompagni.dk

Teglsten

Tegltaget fås i mange flotte udgaver!

En eksklusiv løsning

Tegl har været en central del af dansk byggestil gennem århundreder, og selv om vi i dag har en række alternativer til tegltag, er det fortsat et populært valg til både renovering og nybygning. Hvis du har brug for assistance til renovering eller nybyggeri, kommer vores montører gerne på besøg hos dig. De kan bistå med både rådgivning og uforpligtende tilbud.​

Tegl anses i dag for at være en eksklusiv løsning, som signalerer god smag og stil. Med det rigtige valg, kan et tegltag skabe en stor visuel og økonomisk merværdi for huset.

Tegltag er den moderne klassiker

I Danmark har tegl været benyttet til tagsten i mere end 900 år, og det hører stadigt blandt de mest populære valg når der skal bygges nyt eller renoveres. Tegltag er ikke den billigste løsning, men til gengæld kan et moderne tegltag holde i flere generationer.​

En naturlig løsning

​Tegl er også et naturmateriale, og det tiltaler uden tvivl rigtig mange. Det er faktisk stadigvæk muligt at få håndstrøgne teglsten fremstillet som i gamle dage. Det giver dog en noget uensartet flade, og derfor vælger de fleste maskinfremstillede sten. Det er normalt den klassiske bølgeformede model, der foretrækkes. Disse tagsten fås i dag i et forbedret design, bl.a. de nye ”falstagsten”, som gør tagkonstruktionen mere tæt.

Tegltaget fås i mange udgaver

​Der er et væld af muligheder, når du vil have tegl på taget. Den klassiske røde og naturlige teglfarve går nok aldrig helt af mode, men moderne produktion gør det i dag muligt at brænde tegl i både blå, brune og sorte nuancer.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Leverandører