Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Betontag

Et nyt betontag er tungt og solidt, men stadig rigtig flot!

 

Hvorfor nyt betontag?

Taget kaldes også for husets femte facade, for rent æstetisk har det mindst lige så stor betydning som bygningens øvrige facader. Betontegl er en klassisk og meget holdbar løsning, som i dag fås i en lang række modeller og farver. Det er med andre ord næsten altid muligt at finde en betontegl, der klæder det eksisterende byggeri.

Betontag er en af de mest anvendte tagtyper i klassisk, dansk byggeri. Populariteten skyldes utvivlsomt, at et betontag tilbyder tegltagets populære stil til en mere attraktiv pris. Vores montører kører over hele Danmark, og kommer gerne forbi, hvis du har brug for uforpligtende rådgivning eller tilbud på et nyt betontag.

Nyt betontag
Nyt betontag på smukt hus

Tungt tag til solid konstruktion

En betontag er, som navnet antyder, fremstillet i beton eller nærmere bestemt betontegl. Beton består af sand, vand og cement, og det er et meget robust materiale. Men det er også tungt. En kvadratmeter betontag vejer omkring 40 kilo, og det stiller selvfølgeligt krav til tagspær og øvrig tagkonstruktion. Tagets tyngde er dog samtidig en fordel. Det er nemlig utroligt modstandsdygtigt overfor blæst og rusk.

Ældre byggeri vil ikke altid være dimensioneret til belastningen fra et nyt betontag, så vi anbefaler en grundig inspektion af tagkonstruktionen inden der lægges nyt betontag.

Mange varianter af betontagsten

Et nyt betontag fås i flere forskellige udformninger, inspireret fra teglstenenes klassiske buer. Der er f.eks. dobbelt-s stenen, som er kendetegnet ved sine lave, stilrene bølger. Stenene fås også i en videreudviklet udgave, som er større end en traditionel vingetegl. Taglægningen vil dermed gå betydeligt hurtigere, idet der bliver færre samlinger.

Betontagstenene er overfladebehandlede med henblik på ekstra modtandsdygtighed over for det danske vejr. Overfladebehandlingen giver samtidig mulighed for skabe blank eller mat finish alt efter ønske.

Pris og holdbarhed på et nyt betontag

​Et myt betontag er meget holdbart, og der kan være helt op til 30 års garanti afhængigt af type og fabrikat. Som tommelfingerregel regner man med en kvadratmeterpris fra 1000 kr., men der er mange faktorer, der spiller ind.

Vi kører over hele Danmark, og kommer gerne forbi med et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os allerede i dag. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig.​

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har mere end 30 års samlet erfaring inden for tagarbejde og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag til dig.