Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Tegltag

Et nyt tegltag er utrolig smukt og holder i flere generationer.
Prøv vores tagberegner

En eksklusiv løsning

Tegl har været en central del af dansk byggestil gennem århundreder, og selv om vi i dag har en række alternativer til tegltag, er det fortsat et populært valg til både renovering og nybygning. Det er især på grund af tegltagets lange levetid. Under de rette forudsætninger holder det i minimum 50-75 år, men ofte længere end det.

Det er lige netop derfor at et tegltag i dag anses for at være en eksklusiv løsning, som signalerer god smag og stil. Et nyt tegltag kan skabe en stor visuel og økonomisk merværdi for huset.

Nyt tegltag hos Jysk Tagkompagni
Nyt tegltag

Tegltag er den moderne klassiker

I Danmark har tegl været benyttet til tagsten i mere end 900 år, og det hører stadigt blandt de mest populære valg, når der skal bygges nyt eller renoveres. Et nyt tegltag er ikke den billigste løsning, men til gengæld følger der mange andre store fordele med et nyt tegltag. Det kan holde i flere generationer, så der er lang tid, hvor du ikke skal tænke over at skifte taget ud. Det er også nemt at holde. Det skal hverken males eller renses, så du kan bruge din tid på noget andet. Derudover bidrager et nyt tegltag også til et godt indeklima. Det absorberer varme, når det er varmt og afgiver den igen, når det bliver koldt. Et nyt tegltag er altså uden tvivl pengene værd på den lange bane. 

En naturlig løsning

​Tegl er også et naturmateriale, og det tiltaler uden tvivl rigtig mange. Det er faktisk stadigvæk muligt at få håndstrøgne teglsten fremstillet som i gamle dage. Det giver dog en noget uensartet flade og derfor vælger de fleste maskinfremstillede sten. Det er normalt den klassiske bølgeformede model, der foretrækkes. Disse tagsten fås i dag i et forbedret design, bl.a. de nye ”falstagsten”, som gør tagkonstruktionen mere tæt.

Nyt tegltag hos Jysk Tagkompagni
Nyt tegltag

Tegltaget fås i mange udgaver

​Der er et væld af muligheder, når du vil have et nyt tegltag. Den klassiske røde og naturlige teglfarve går nok aldrig helt af mode, men moderne produktion gør det i dag muligt at brænde tegl i både blå, brune og sorte nuancer, så du kan få et nyt tegltag, der passer perfekt til dit hus.

Tegl fås også med flere forskellige overfladebehandlinger, f.eks. glasur eller enogering. Det giver ikke kun teglet andre farver, men gør det faktisk også endnu mere modstandsdygtigt over for snavs og alger.

Skal du have et nyt tag?

Kontaktformular NY

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Bestil tid til et uforpligtende møde om et nyt tegltag

Book allerede nu et møde med en af vores montører. De kører over hele Danmark og hjælper gerne med råd, vejledning og et godt tilbud, hvis du overvejer et nyt tegltag.

Kontakt os på e-mail info@jysktagkompagni.dk eller ring til os på telefon 28 30 22 23 og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til et nyt tag.

Du er også velkommen til at prøve vores tagberegner og få et godt tilbud hurtigst muligt.