- Kvalitet på toppen!

Få et godt tilbud, kontakt os her! AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

​28 30 22 23 info@jysktagkompagni.dk

Nyt betontag

Et betontag er tungt og solidt, men stadig rigtig flot!

Hvorfor nyt betontag?

Taget kaldes også for husets femte facade, for rent æstetisk har det mindst lige så stor betydning som bygningens øvrige facader. Betontagsten er en klassisk og meget holdbar løsning, som i dag fås i en lang række modeller og farver. Det er med andre ord næsten altid muligt at finde en betontagsten der klæder det eksisterende byggeri.

Betontag er en af de mest anvendte tagtyper i klassisk, dansk byggeri. Populariteten skyldes utvivlsomt, at betontag tilbyder tegltagets populære stil til en mere attraktiv pris. Vores montører kører over hele Danmark, og kommer gerne forbi, hvis du har brug for uforpligtende rådgivning eller tilbud på et nyt betontag.

Tungt tag til solid konstruktion

En betontagsten er, som navnet antyder, fremstillet i beton. Beton består af sand, vand og cement, og det er et meget robust materiale. Men det er også tungt. En kvadratmeter betontag vejer omkring 40 kilo, og det stiller selvfølgeligt krav til tagspær og øvrig tagkonstruktion. Tagets tyngde er dog samtidig en fordel er utroligt modstandsdygtigt overfor blæst og rusk.

Ældre byggeri vil ikke altid være dimensioneret til belastningen fra et beontag, så vi anbefaler en grundig inspektion af tagkonstruktionen inden der lægges tag.

Mange varianter af betontagsten

​Betontagsten fås i flere forskellige udformninger, inspireret fra teglstenenes klassiske buer. Der er f.eks. dobbelt-s stenen, som er kendetegnet ved sine lave, stilrene bølger. Stenene fås også i en videreudviklet udgave, som er større end en traditionel vingetegl. Taglægningen vil dermed gå betydeligt hurtigere, idet der bliver færre samlinger.

Betontagstenene er overfladebehandlede med henblik på ekstra modtandsdygtighed over for det danske vejr. Overfladebehandlingen giver samtidig mulighed for skabe blank eller mat finish alt efter ønske.

Pris og holdbarhed på betontag

​Betontag er meget holdbart, og der kan være helt op til 30 års garanti afhængigt af type og fabrikat. Som tommelfingerregel regner man med en kvadratmeterpris fra 1000 kr., men der er mange faktorer, der spiller ind.

Vi kører over hele Danmark, og kommer gerne forbi med et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os allerede i dag. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig.​

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Leverandører