Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt betontag

Et betontag er tungt og solidt, men stadig rigtig flot!

Hvorfor nyt betontag?

Taget kaldes også for husets femte facade, for rent æstetisk har det mindst lige så stor betydning som bygningens øvrige facader. Betontegl er en klassisk og meget holdbar løsning, som i dag fås i en lang række modeller og farver. Det er med andre ord næsten altid muligt at finde en betontegl, der klæder det eksisterende byggeri.

Betontag er en af de mest anvendte tagtyper i klassisk, dansk byggeri. Populariteten skyldes utvivlsomt, at betontag tilbyder tegltagets populære stil til en mere attraktiv pris. Vores montører kører over hele Danmark, og kommer gerne forbi, hvis du har brug for uforpligtende rådgivning eller tilbud på et nyt betontag.

Tungt tag til solid konstruktion

En betontag er, som navnet antyder, fremstillet i beton eller nærmere bestemt betontegl. Beton består af sand, vand og cement, og det er et meget robust materiale. Men det er også tungt. En kvadratmeter betontag vejer omkring 40 kilo, og det stiller selvfølgeligt krav til tagspær og øvrig tagkonstruktion. Tagets tyngde er dog samtidig en fordel. Det er nemlig utroligt modstandsdygtigt overfor blæst og rusk.

Ældre byggeri vil ikke altid være dimensioneret til belastningen fra et betontag, så vi anbefaler en grundig inspektion af tagkonstruktionen inden der lægges nyt betontag.

Mange varianter af betontagsten

​Betontagsten fås i flere forskellige udformninger, inspireret fra teglstenenes klassiske buer. Der er f.eks. dobbelt-s stenen, som er kendetegnet ved sine lave, stilrene bølger. Stenene fås også i en videreudviklet udgave, som er større end en traditionel vingetegl. Taglægningen vil dermed gå betydeligt hurtigere, idet der bliver færre samlinger.

Betontagstenene er overfladebehandlede med henblik på ekstra modtandsdygtighed over for det danske vejr. Overfladebehandlingen giver samtidig mulighed for skabe blank eller mat finish alt efter ønske.

Pris og holdbarhed på betontegl og betontag

​Et myt betontag er meget holdbart, og der kan være helt op til 30 års garanti afhængigt af type og fabrikat. Som tommelfingerregel regner man med en kvadratmeterpris fra 1000 kr., men der er mange faktorer, der spiller ind.

Vi kører over hele Danmark, og kommer gerne forbi med et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os allerede i dag. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig.​

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5