Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Tagdækning med tagpap

Styrk taget og få længere levetid med et moderne paptag
Prøv vores tagberegner

God tagdækning forlænger tagets levetid!

Moderne tagpap er et særdeles anerkendt byggemateriale til tagdækning, da det giver taget forøget styrke og dermed længere holdbarhed. Under normale omstændigheder vil et tag i tagpap kunne holde i op til 50 år, men det præcise tal afhænger naturligvis af materialevalg, underlagtes kvalitet og vedligeholdelse.

Derudover anses en tagdækning i tagpap som en god løsning hos både arkitekt og håndværkeren. Arkitekten får stor kreativ frihed takket være materialets smidighed, mens vi som tag-entreprenører kan videregive en langtidsholdbar løsning, der er flot ud i årevis og holder en høj kvalitet.

Du får med andre ord en tagdækning, der kan formes i den arkitektoniske stil, du ønsker.

Få nøjagtig den tagprofil, du drømmer om

Paptaget er et utroligt fleksibelt produkt, der giver mulighed for at udforme individuelle og æstetiske løsninger til alle bygningstyper. De lange baner af tagpap brændes fast på en plade eller en træbeklædning oven på tagets spær. De smidige, lette og tynde ruller kan derfor lægges på alle typer taghældninger og slutter helt tæt om elementer som udluftningskanaler, ovenlysvinduer, skorstene m.m., hvilket giver et stærkt resultat.

Netop det meget solide resultat kan synes at stå en smule i kontrast til ordet paptag, der er er navngivet på grund af, at pap førhen var det primære materiale i produktet. I dag er materialerne dog af en helt anden robusthed og besidder en meget længere levetid. Moderne tagpap er baseret på kraftige polyesterfibre, som er blandet med både asfalt og kunstgummi. Den seje blandingsmasse gør, at risikoen for revner er minimal, og at taget blot skal kontrolleres ved klæbefugen med års mellemrum.

Bestil et uforpligtende møde

Er du i tvivl om, hvorvidt tagpap er den rette løsning til dit hjem eller søger du et uforpligtende tilbud til et nyt byggeprojekt? Så book et møde med en af vores montører.

Hos Jysk Tagkompagni kører vi i hele Danmark, om end vi særligt holder til omkring Farum og Greve nær ved København.

Vi elsker at rådgive og bygge professionelle tagløsninger til vores mange privat- og erhvervskunder, og så elsker vi at overraske med fordele som f.eks. 15 års forsikringsdækket garanti på vores stærke Icopal produkter.

Få et tilbud på moderne tagpap og lad os montere den helt rette profil.

Kontakt os på info@jysktagkompagni.dk eller telefon 28 30 22 23.

Skal du have et nyt tag?

Kontaktformular NY

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Bestil tid til et uforpligtende møde om paptag

Book allerede nu et møde med en af vores montører. De kører over hele Danmark, og hjælper gerne med råd, vejledning og tilbud, hvis du overvejer paptag i forbindelse med dit byggeprojekt.

Kontakt os på e-mail info@jysktagkompagni.dk eller ring til os på telefon 28 30 22 23.