Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Tagdækning med tagpap

Styrk taget og få længere levetid med et moderne paptag

God tagdækning forlænger tagets levetid!

Moderne tagpap er et særdeles anerkendt byggemateriale til tagdækning, da det giver taget forøget styrke og dermed længere holdbarhed. Under normale omstændigheder vil et tag i tagpap kunne holde i op til 50 år, men det præcise tal afhænger naturligvis af materialevalg, underlagtes kvalitet og vedligeholdelse.

Derudover anses en tagdækning i tagpap som en god løsning hos både arkitekt og håndværkeren. Arkitekten får stor kreativ frihed takket være materialets smidighed, mens vi som tag-entreprenører kan videregive en langtidsholdbar løsning, der er flot ud i årevis og holder en høj kvalitet.

Du får med andre ord en tagdækning, der kan formes i den arkitektoniske stil, du ønsker.

Få nøjagtig den tagprofil, du drømmer om

Paptaget er et utroligt fleksibelt produkt, der giver mulighed for at udforme individuelle og æstetiske løsninger til alle bygningstyper. De lange baner af tagpap brændes fast på en plade eller en træbeklædning oven på tagets spær. De smidige, lette og tynde ruller kan derfor lægges på alle typer taghældninger og slutter helt tæt om elementer som udluftningskanaler, ovenlysvinduer, skorstene m.m., hvilket giver et stærkt resultat.

Netop det meget solide resultat kan synes at stå en smule i kontrast til ordet paptag, der er er navngivet på grund af, at pap førhen var det primære materiale i produktet. I dag er materialerne dog af en helt anden robusthed og besidder en meget længere levetid. Moderne tagpap er baseret på kraftige polyesterfibre, som er blandet med både asfalt og kunstgummi. Den seje blandingsmasse gør, at risikoen for revner er minimal, og at taget blot skal kontrolleres ved klæbefugen med års mellemrum.

Bestil et uforpligtende møde

Er du i tvivl om, hvorvidt tagpap er den rette løsning til dit hjem eller søger du et uforpligtende tilbud til et nyt byggeprojekt? Så book et møde med en af vores montører.

Hos Jysk Tagkompagni kører vi i hele Danmark, om end vi særligt holder til omkring Farum og Greve nær ved København.

Vi elsker at rådgive og bygge professionelle tagløsninger til vores mange privat- og erhvervskunder, og så elsker vi at overraske med fordele som f.eks. 15 års forsikringsdækket garanti på vores stærke Icopal produkter.

Få et tilbud på moderne tagpap og lad os montere den helt rette profil.

Kontakt os på info@jysktagkompagni.dk eller telefon 28 30 22 23.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5