Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Få et godt tilbud på dit nye tag

Er du i tvivl om, hvad et nyt tag til dit hus koster? Prisen varerier meget, og den kommer bl.a. an på, hvilken tagtype, du vælger og hvor mange kvadratmeter tag, der er tale om. Prøv vores tagberegner, udfyld alle nødvendige oplysninger og få et konkret tilbud på nyt tag allerede i dag.

Få et tilbud
  • Fakta om dit hus
  • Nyt tag
  • Personlig Information

1. Fakta om dit hus

Her skal du oplyse hvilken type tag der ligger på dit hus i dag.
Hvor mange plan er der på dit hus?
Her skal du oplyse hvilken type hus, du har.
Her skal du oplyse grundplanen på dit hus i m². Det beregnes ved at gange husets bredde i meter med husets længde i meter.
Her skal du oplyse cirka hældningen på dit tag i grader – det behøver ikke være præcist. Tallet bruges sammen med grundplanen på dit hus til at beregne arealet af dit tag.
Få et tilbud på nyt tag
Få et tilbud på nyt tag
Få et tilbud på nyt tag
Prøv vores tagberegner
Prøv vores tagberegner
Prøv vores tagberegner

Hvad er fordelene ved et nyt tag?

Der er mange fordele ved et nyt tag – både æstetiske og økonomiske.

 

1. Æstetiske fordele

Taget er en stor del af et hus, så et nyt tag giver dit hjem et æstetisk løft. Der kan i nogle tilfælde nøjes med reparationer og udskiftning, men her skal du være opmærksom på, at det vil ses, når gamle sten skiftes ud med nye. Med et nyt tag får du et rigtig smukt hus, som du kan være glad for i mange år fremover – specielt også fordi udvalget af tegltyper og farver er større i dag end nogensinde før.

 

2. Økonomiske fordele

Et nyt tag er generelt en rigtig god investering. Et nyt tag giver nemlig ikke kun huset et æstetisk løft, men sørger også for at huset stiger markant i værdi. Du kan derfor regne med at få en del mere ud af huset, hvis du skulle ønske at sætte det til salg. Der er nemlig en vis sikkerhed for en potentiel køber i at vide at taget er i perfekt stand, da der ellers er tale om en kæmpe merudgift for dem, hvis dette ikke er tilfældet. Du kan også regne med en betydelig besparelse på varmeudgifter i mange år, da nye tage i dag bidrager til isoleringen af huset.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Vi har mere end 30 års samlet erfaring inden for tagarbejde og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag.