Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Tagpap

Styrk taget og få længere levetid med et moderne paptag

God tagdækning forlænger tagets levetid!

Moderne tagpap er et særdeles anerkendt byggemateriale til tagdækning, da det giver taget forøget styrke og dermed længere holdbarhed. Under normale omstændigheder vil et tag i tagpap kunne holde i op til 50 år, men det præcise tal afhænger naturligvis af materialevalg, underlagtes kvalitet og vedligeholdelse.

Derudover anses en tagdækning i tagpap som en god løsning hos både arkitekt og håndværkeren. Arkitekten får stor kreativ frihed takket være materialets smidighed, mens vi som tag-entreprenører kan videregive en langtidsholdbar løsning, der er flot ud i årevis og holder en høj kvalitet.

Du får med andre ord en tagdækning, der kan formes i den arkitektoniske stil, du ønsker.

Få nøjagtig den tagprofil, du drømmer om

Paptaget er et utroligt fleksibelt produkt, der giver mulighed for at udforme individuelle og æstetiske løsninger til alle bygningstyper. De lange baner af tagpap brændes fast på en plade eller en træbeklædning oven på tagets spær. De smidige, lette og tynde ruller kan derfor lægges på alle typer taghældninger og slutter helt tæt om elementer som udluftningskanaler, ovenlysvinduer, skorstene m.m., hvilket giver et stærkt resultat.

En naturlig løsning

Netop det meget solide resultat kan synes at stå en smule i kontrast til ordet paptag, der er er navngivet på grund af, at pap førhen var det primære materiale i produktet.

I dag er materialerne dog af en helt anden robusthed og besidder en meget længere levetid. Moderne tagpap er baseret på kraftige polyesterfibre, som er blandet med både asfalt og kunstgummi. Den seje blandingsmasse gør, at risikoen for revner er minimal, og at taget blot skal kontrolleres ved klæbefugen med års mellemrum.

Bestil et uforpligtende møde

Er du i tvivl om, hvorvidt tagpap er den rette løsning til dit hjem eller søger du et uforpligtende tilbud til et nyt byggeprojekt? Så book et møde med en af vores montører.

Hos Jysk Tagkompagni kører vi i hele Danmark, om end vi særligt holder til omkring Farum og Greve nær ved København.

Vi elsker at rådgive og bygge professionelle tagløsninger til vores mange privat- og erhvervskunder, og så elsker vi at overraske med fordele som f.eks. 15 års forsikringsdækket garanti på vores stærke Icopal produkter.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har mere end 30 års samlet erfaring inden for tagarbejde og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag til dig.