Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Ståltag

Et ståltag er billigt og nemt at montere!

Distance er ingen grænse

I forhold til traditionelle tagtyper, er et ståltag både billigere og lettere at montere. Det ligner de traditionelle tage af beton- eller teglsten til forveksling. Vores montører kører overalt i Danmark og kommer gerne forbi med uforpligtende rådgivning og tilbud.

Ståltag fås i mange forskellige farver og overfladetyper. Det er som regel let at finde et ståltag, der passer til de fleste klassiske byggerier, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering.

Besparelser med ståltag

Et ståltag er billigere end de traditionelle alternativer som tagsten i beton eller tegl. Den relativt tynde stålkonstruktion gør pladerne væsentlig lettere, og stiller derfor mindre krav til spær og øvrig tagkonstruktion. Den lave vægt og de relativt store plader reducerer desuden også håndværkernes arbejdstid.​

Flere overfladetyper til dit tag

Ståltag består af en stålplade, som er presset i form, så den til forveksling ligner formen på de kendte betontagsten eller teglsten. Pladerne kan fås med glat pulverlakeret overflade, som minder om lakerede tagsten. For at mindske støjen fra hagl og regn, er denne type ståltag forsynet med en lyddæmpende bagside.​

Ståltag kan også fås med en overflade af stengranulat, som giver et mere rustikt udseende. Stengranulatet har en støjdæmpende effekt i sig selv, og yderligere dæmpning er typisk ikke nødvendig. Både pulverlakerede overflader og granulatoverflader fås i en række forskellige lagerførte standardfarver.

Få op til 30 års produktgaranti på ståltag

Ståltag har været anvendt gennem mere end 25 år, og erfaringerne har vist, at det er en både holdbar og effektiv løsning.

​Der gives op til 30 års produktgaranti, og det tør producenterne kun tilbyde, fordi de er meget sikre på tagets effektivitet. Tagtypen har vist sig at kunne modstå det danske vejr – selv når det viser sig fra sin allerværste side.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5

Bestil tid til et uforpligtende møde om ståltag

Book allerede nu et møde med en af vores montører. De kører over hele Danmark, og hjælper gerne med råd, vejledning og tilbud, hvis du overvejer ståltag i forbindelse med dit byggeprojekt.

Kontakt os på e-mail info@jysktagkompagni.dk eller ring til os på telefon 28 30 22 23.