Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Ståltag

Et nyt ståltag er billigt og nemt at montere!

Distance er ingen grænse

I forhold til traditionelle tagtyper, er et ståltag både billigere og lettere at montere. Det ligner de traditionelle tage af beton- eller teglsten til forveksling. Vores montører kører overalt i Danmark og kommer gerne forbi med uforpligtende rådgivning og tilbud.

Et nyt ståltag fås i mange forskellige farver og overfladetyper. Det er som regel let at finde et ståltag, der passer til de fleste klassiske byggerier, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering.

Besparelser med ståltag

Et nyt ståltag er billigere end de traditionelle alternativer som tagsten i beton eller tegl. Den relativt tynde stålkonstruktion gør pladerne væsentlig lettere, og stiller derfor mindre krav til spær og øvrig tagkonstruktion. Den lave vægt og de relativt store plader reducerer desuden også håndværkernes arbejdstid.​

Flere overfladetyper til dit tag

Ståltag består af en stålplade, som er presset i form, så den til forveksling ligner formen på de kendte betontagsten eller teglsten. Pladerne kan fås med glat pulverlakeret overflade, som minder om lakerede tagsten. For at mindske støjen fra hagl og regn, er denne type ståltag forsynet med en lyddæmpende bagside.​

Et nyt ståltag kan også fås med en overflade af stengranulat, som giver et mere rustikt udseende. Stengranulatet har en støjdæmpende effekt i sig selv, og yderligere dæmpning er typisk ikke nødvendig. Både pulverlakerede overflader og granulatoverflader fås i en række forskellige lagerførte standardfarver.

Få op til 30 års produktgaranti på ståltag

Ståltag har været anvendt gennem mere end 25 år, og erfaringerne har vist, at det er en både holdbar og effektiv løsning.

​Der gives op til 30 års produktgaranti, og det tør producenterne kun tilbyde, fordi de er meget sikre på tagets effektivitet. Et nyt ståltag har nemlig vist sig at kunne modstå det danske vejr – selv når det viser sig fra sin allerværste side.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har mere end 30 års samlet erfaring inden for tagarbejde og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag til dig.