Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Ballerup

Vi kører ofte i Ballerup

Trænger bolig til et nyt tag?

Er det tid til at forkæle huset med et nyt tag? En opfriskning af taget sikrer dit hus fornyet styrke. Taget er nemlig ikke blot til pynt, men et vigtigt værn mod det strenge nordiske klima, som er kendt for kraftige sæsonudsving, hvor taget er udsat for hård påvirkning fra sne, hagl, regn, stærk sol etc.

Særligt i forhold til vådt vejr, spiller dit tag en central rolle. Det skal nemlig holde vand og fugt fra husets bærende konstruktioner, så du ikke risikerer at få problemer med råd og svamp. I visse tilfælde er almindelig tagrenovering tilstrækkeligt til at sikre taget fornyet holdbarhed, men er der tale om et ældre tagværk, vil en decideret udskiftning ofte komme på tale.

Gevinsten ved et nyt tag er dog ikke bare bedre gardering mod vejret, men også en højere ejendomsvurdering takket være den boligforskønnelse, det nye tag giver.

Dine tagdækker i Ballerup

Hos Jysk Tagkompagni har vi stor erfaring med at lægge nyt tag i Ballerup. Vi ved, du som boligejer anser tagudskiftningen som en stor investering. Intet kan forskønne et hjem som et nyt tag, der giver huset det helt rette udtryk.

For at sikre netop det, får du kyndig rådgivning fra din helt egen tagkonsulent. Vi giver altid et gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit tagværk. Hernæst står vi klar til at rådgive om renoveringsmuligheder eller en decideret udskiftning af tagværket. Vi viser dig naturligvis materialeprøver og forklarer dig om de enkelte muligheder, så du får det rette udtryk til huset – til en pris, der passer dit budget.

Aftalen indgås naturligvis til en fast pris og med nøje angivet deadline for arbejdet. Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler og levere et slutresultat, der stråler af faglighed og professionalisme.

Kontakt os for at høre mere.