Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Ballerup

Vi kører ofte i Ballerup

Trænger bolig til et nyt tag?

Er det tid til at forkæle huset med et nyt tag? En opfriskning af taget sikrer dit hus fornyet styrke. Taget er nemlig ikke blot til pynt, men et vigtigt værn mod det strenge nordiske klima, som er kendt for kraftige sæsonudsving, hvor taget er udsat for hård påvirkning fra sne, hagl, regn, stærk sol etc.

Særligt i forhold til vådt vejr, spiller dit tag en central rolle. Det skal nemlig holde vand og fugt fra husets bærende konstruktioner, så du ikke risikerer at få problemer med råd og svamp. I visse tilfælde er almindelig tagrenovering tilstrækkeligt til at sikre taget fornyet holdbarhed, men er der tale om et ældre tagværk, vil en decideret udskiftning ofte komme på tale.  

Gevinsten ved et nyt tag er dog ikke bare bedre gardering mod vejret, men også en højere ejendomsvurdering takket være den boligforskønnelse, det nye tag giver.

Dine tagdækker i Ballerup

Hos Jysk Tagkompagni har vi stor erfaring med at lægge nyt tag i Ballerup. Vi ved, du som boligejer anser tagudskiftningen som en stor investering. Intet kan forskønne et hjem som et nyt tag, der giver huset det helt rette udtryk.

For at sikre netop det, får du kyndig rådgivning fra din helt egen tagkonsulent. Vi giver altid et gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit tagværk. Hernæst står vi klar til at rådgive om renoveringsmuligheder eller en decideret udskiftning af tagværket. Vi viser dig naturligvis materialeprøver og forklarer dig om de enkelte muligheder, så du får det rette udtryk til huset – til en pris, der passer dit budget.

Aftalen indgås naturligvis til en fast pris og med nøje angivet deadline for arbejdet. Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler og levere et slutresultat, der stråler af faglighed og professionalisme.

Kontakt os for at høre mere.

Eksempler på tagarbejde i Ballerup

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5