Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Birkerød

Vi kører ofte i Birkerød

Skal du have et nyt tag?

Et nyt tag kan gøre en stor forskel for din bolig. Det ved vores mange kunder i Birkerød allerede. Taget er nemlig et vigtigt værn mod de hårde vejrforhold, vi har i vores nordiske klima. Her beskytter taget mod sol og særligt store årlige mængder regn og sne, som kan trænge ind til husets konstruktion og udvikle sig til råd og svamp, hvis ikke taget holder tæt.

I nogle tilfælde vil en tagrenovering være tilstrækkeligt for at sikre effektiv beskyttelse, men har taget allerede ligget i måske 20-30 år, bør man overveje at få det kontrolleret nøje med henblik på at investere i et nyt tag. Et tag er nemlig lige præcis en investering, da det ikke bare beskytter de bærende konstruktioner, men også hæver boligværdien.

Det skyldes ikke mindst, at det giver et flot førstehåndsindtryk, når vi ser på en bolig. Et nyt tag vil derfor få huset til at fremstå betydeligt mere attraktivt.

Dine eksperter i tagarbejde

Netop fordi det er en investering at lægge nyt tag, skal du og dit hjem have den rette løsning. Der findes tagtyper i både tegl, stål, beton, eternit etc., og der kan være forskel på, hvilken arkitektonisk stil tagene giver – samt deres levetid og pris.

Hos Jysk Tagkompagni er vi med dig hele vejen – lige fra indledende dialog og rådgivning til taget er lagt og der er givet håndslag oven på godt håndværk og en god proces.

Vi har lagt nyt tag i Birkerød adskillige gange, hvorfor vi kender området og har erfaring i at finde den rette løsning til de forskellige hustyper. Faktisk er vi så sikre på vores arbejde som tagdækker, at vi er medlem af Anmeld Håndværker, hvor kunderne tilsammen har vurderet vores arbejde med en flot Elite Smiley.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for et moderne, nyt tag i Birkerød.

Eksempler på tagarbejde i Birkerød

Vi har endnu inden eksempler, men vi arbejder på sagen. I mellemtiden kan du evt. se vores galleri for at se nogle af de andre tagløsninger vi har lavet.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5