Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Birkerød

Vi kører ofte i Birkerød

Skal du have et nyt tag?

Et nyt tag kan gøre en stor forskel for din bolig. Det ved vores mange kunder i Birkerød allerede. Taget er nemlig et vigtigt værn mod de hårde vejrforhold, vi har i vores nordiske klima. Her beskytter taget mod sol og særligt store årlige mængder regn og sne, som kan trænge ind til husets konstruktion og udvikle sig til råd og svamp, hvis ikke taget holder tæt.

I nogle tilfælde vil en tagrenovering være tilstrækkeligt for at sikre effektiv beskyttelse, men har taget allerede ligget i måske 20-30 år, bør man overveje at få det kontrolleret nøje med henblik på at investere i et nyt tag. Et tag er nemlig lige præcis en investering, da det ikke bare beskytter de bærende konstruktioner, men også hæver boligværdien.

Det skyldes ikke mindst, at det giver et flot førstehåndsindtryk, når vi ser på en bolig. Et nyt tag vil derfor få huset til at fremstå betydeligt mere attraktivt.

Dine eksperter i tagarbejde

Netop fordi det er en investering at lægge nyt tag, skal du og dit hjem have den rette løsning. Der findes tagtyper i både tegl, stål, beton, eternit etc., og der kan være forskel på, hvilken arkitektonisk stil tagene giver – samt deres levetid og pris.

Hos Jysk Tagkompagni er vi med dig hele vejen – lige fra indledende dialog og rådgivning til taget er lagt og der er givet håndslag oven på godt håndværk og en god proces.

Vi har lagt nyt tag i Birkerød adskillige gange, hvorfor vi kender området og har erfaring i at finde den rette løsning til de forskellige hustyper. Faktisk er vi så sikre på vores arbejde som tagdækker, at vi er medlem af Anmeld Håndværker, hvor kunderne tilsammen har vurderet vores arbejde med en flot Elite Smiley.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for et moderne, nyt tag i Birkerød.