Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Farum

Vi kører ofte i Farum

Overvejer du et flot nyt tag?

Et nyt tag kan give huset et flot løft. Tagtyper i tegl, eternit, beton, stål etc. tilbyder alle deres helt egne fordele til dit hjem. Tegl har været en central del af den danske byggestil i mange år, og udgør fortsat en af de mest populære typer tag, mens f.eks. ståltaget vinder frem på at være billigere og nemmere at lægge – samtidig med at det ligner de traditionelle tegl- eller betontage.

Uanset hvilken løsning du er til, garanterer vi professionel rådgivning, hvor vi finder den rette løsning til din boligs arkitektoniske stil og det budget, du har til rådighed.

Professionel rådgivning og dialog kommer allerede til udtryk, når du kontakter os. Vi vejleder gerne i de enkelte muligheder for forskellige tagtyper – vi tilbyder endda gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit tag, og viser dig prøver på materialetyper m.m. Alt sammen for at kunne klæde dig – og dit hus – bedst muligt på.

Din tagmand i Farum

Hos Jysk Tagkompagni har vi ofte lagt nyt tag i Farum. Her får virksomheder og private ikke bare glæde af en flot og holdbar løsning, men også den sikkerhed, et nyt tag giver. Et utæt tag kan nemlig resultere i, der trænger vand og fugt ind til husets konstruktion, hvilket kan ende med råd og svamp – og deraf en unødvendig dyr håndværkerregning.

Når vi fornyer dit tag, tilgår vi opgaven med stor respekt. Ikke bare for håndværket, men også for at overholde den aftale vi indgår, som aftales med fast pris og aftalt slutdato for projektet. Vi holder naturligvis en god dialog i hele forløbet, husker løbende oprydning og udfører kvalitetskontrol undervejs. Alt sammen for at sikre dig en positiv totaloplevelse.

Vi er ofte til stede i Farum, og kommer gerne og gennemgår dit tags tilstand. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør nærmere om dine muligheder for et nyt tag i Farum.