Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Farum

Vi kører ofte i Farum

Overvejer du et flot nyt tag?

Et nyt tag kan give huset et flot løft. Tagtyper i tegl, eternit, beton, stål etc. tilbyder alle deres helt egne fordele til dit hjem. Tegl har været en central del af den danske byggestil i mange år, og udgør fortsat en af de mest populære typer tag, mens f.eks. ståltaget vinder frem på at være billigere og nemmere at lægge – samtidig med at det ligner de traditionelle tegl- eller betontage.

Uanset hvilken løsning du er til, garanterer vi professionel rådgivning, hvor vi finder den rette løsning til din boligs arkitektoniske stil og det budget, du har til rådighed.

Professionel rådgivning og dialog kommer allerede til udtryk, når du kontakter os. Vi vejleder gerne i de enkelte muligheder for forskellige tagtyper – vi tilbyder endda gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit tag, og viser dig prøver på materialetyper m.m. Alt sammen for at kunne klæde dig – og dit hus – bedst muligt på.

Din tagmand i Farum

Hos Jysk Tagkompagni har vi ofte lagt nyt tag i Farum. Her får virksomheder og private ikke bare glæde af en flot og holdbar løsning, men også den sikkerhed, et nyt tag giver. Et utæt tag kan nemlig resultere i, der trænger vand og fugt ind til husets konstruktion, hvilket kan ende med råd og svamp – og deraf en unødvendig dyr håndværkerregning.

Når vi fornyer dit tag, tilgår vi opgaven med stor respekt. Ikke bare for håndværket, men også for at overholde den aftale vi indgår, som aftales med fast pris og aftalt slutdato for projektet. Vi holder naturligvis en god dialog i hele forløbet, husker løbende oprydning og udfører kvalitetskontrol undervejs. Alt sammen for at sikre dig en positiv totaloplevelse.

Vi er ofte til stede i Farum, og kommer gerne og gennemgår dit tags tilstand. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør nærmere om dine muligheder for et nyt tag i Farum.

Eksempler på tagarbejde i Farum

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5