Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Herlev

Vi kører ofte i Herlev

Trænger taget til udskiftning?

Intet giver så flot en boligfornyelse som et nyt tag. Taget spiller en stor rolle, når vi danner vores førstehåndsindtryk af et hus, og af samme årsag har boliger med et flot og velholdt tag en højere ejendomsvurdering.

Hos Jysk Tagkompagnihjælper vi med tagrenovering eller lægger et helt nyt tag, hvis det eksisterende bør skiftes for at kunne klare de skrappe vejrforhold, der kendetegner vores skandinaviske klima. Taget spiller nemlig ikke kun en rolle i forhold til det arkitektoniske islæt, men beskytter husets konstruktion. Et stærkt og tæt tag forhindrer vand i at trænge ind i boligen, hvor det kan udvikle sig til råd og svamp.

I Danmark har vi meget skiftende vejrforhold, og det er derfor vigtigt, dit tag kan klare alt fra kraftfulde haglbyger til store mængder nedbør eller tung sne på tagets top.

Vi sikrer dit tag, så står stærkt både sommer og vinter.

Din tagdækker i Herlev

Hos Jysk Tagkompagni har vi stor erfaring med at lægge nyt tag i Herlev og omkringliggende byer. Vi ved, at det er en vigtig investering, når man udskifter sit tagværk, og derfor tilgår vi opgaven med stor respekt. Du får glæde af vores mere end 30 års samlede erfaring samt gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår taget. Derudover kan du naturligvis forvente at se flotte prøver på de tagtyper, vi kan lægge, så du er helt tryg ved at lade processen begynde.

Vi tilbyder alle moderne typer tag, da vi er leveringsdygtige inden for ståltag, eternittag, teglsten, betontag og paptag. Forud for tagarbejdet taler vi om den bedste løsning til dit hus og din økonomi, hvorefter du modtager et fast tilbud og vi leverer håndværk af højeste kvalitet.

Ønsker du at tale med vores dygtige konsulenter og tagmontører, så kontakt os for en helt uforpligtende samtale om dine muligheder for en professionel løsning.