Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Herlev

Vi kører ofte i Herlev

Trænger taget til udskiftning?

Intet giver så flot en boligfornyelse som et nyt tag. Taget spiller en stor rolle, når vi danner vores førstehåndsindtryk af et hus, og af samme årsag har boliger med et flot og velholdt tag en højere ejendomsvurdering.

Hos Jysk Tagkompagnihjælper vi med tagrenovering eller lægger et helt nyt tag, hvis det eksisterende bør skiftes for at kunne klare de skrappe vejrforhold, der kendetegner vores skandinaviske klima. Taget spiller nemlig ikke kun en rolle i forhold til det arkitektoniske islæt, men beskytter husets konstruktion. Et stærkt og tæt tag forhindrer vand i at trænge ind i boligen, hvor det kan udvikle sig til råd og svamp.

I Danmark har vi meget skiftende vejrforhold, og det er derfor vigtigt, dit tag kan klare alt fra kraftfulde haglbyger til store mængder nedbør eller tung sne på tagets top. 

Vi sikrer dit tag, så står stærkt både sommer og vinter.

Din tagdækker i Herlev

Hos Jysk Tagkompagni har vi stor erfaring med at lægge nyt tag i Herlev og omkringliggende byer. Vi ved, at det er en vigtig investering, når man udskifter sit tagværk, og derfor tilgår vi opgaven med stor respekt. Du får glæde af vores mere end 30 års samlede erfaring samt gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår taget. Derudover kan du naturligvis forvente at se flotte prøver på de tagtyper, vi kan lægge, så du er helt tryg ved at lade processen begynde.

Vi tilbyder alle moderne typer tag, da vi er leveringsdygtige inden for ståltag, eternittag, teglsten, betontag og paptag. Forud for tagarbejdet taler vi om den bedste løsning til dit hus og din økonomi, hvorefter du modtager et fast tilbud og vi leverer håndværk af højeste kvalitet.

Ønsker du at tale med vores dygtige konsulenter og tagmontører, så kontakt os for en helt uforpligtende samtale om dine muligheder for en professionel løsning.

Eksempler på tagarbejde i Herlev

Vi har endnu inden eksempler, men vi arbejder på sagen. I mellemtiden kan du evt. se vores galleri for at se nogle af de andre tagløsninger vi har lavet.

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5