Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Hillerød

Vi kører ofte i Hillerød

Trænger taget til udskiftning?

Er det blevet tid til at få taget hånd om taget? Hos Jysk Tagkompagni klarer vi nemt opsætning af et nyt tag, der klæder huset og beskytter huset i alt slags vejr. Taget er nemlig ikke blot til pynt, men har en vigtig rolle i forhold til at skærme bygningens konstruktion for vejrforholdene.

I Danmark er vejret ofte barsk, når det byder på hagl, sne eller store mængder regn, og der er det vigtigt, taget beskytter 100%. Gør det ikke, risikerer du, der går fugt, råd eller svamp i alt fra undertag til loft, væg m.m. – og det ender desværre med at blive dyrt.

Jysk Tagkompagnihjælper dig med glæde med at forebygge med professionelt tagarbejde. Det er ofte en god investering at skifte taget, især hvis det er blevet gammelt og slidt, så huset er modstandsdygtigt mod vejr og vind.

Nyt tag øger husværdien

Et nyt tag kan mere end at kun beskytte. Det kan faktisk hæve din husværdi! Taget er med til at give et godt førstehåndsindtryk af huset, og er det i en god stand, holder husets værdi sig ganske enkelt bedre.

Når dit nye tag skal lægges, er du naturligvis interesseret i en løsning, der passer til både dit hus og din økonomi. Vi har mere end 30 års samlet erfaring med tagarbejde, og rådgiver derfor med stor ekspertise. Vi giver altid et gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit nuværende tag – og så har vi selvfølgelig prøver med, så du kan se og føle på dine muligheder.

Hos Jysk Tagkompagni har vi lagt nyt tag i Hillerød med jævne mellemrum, og vi har ofte biler kørende i området. Ønsker du at høre mere om dine muligheder om et helt nyt tag, så kontakt os og hør mere.

Eksempler på tagarbejde i Hillerød

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5