Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Hillerød

Vi kører ofte i Hillerød

Trænger taget til udskiftning?

Er det blevet tid til at få taget hånd om taget? Hos Jysk Tagkompagni klarer vi nemt opsætning af et nyt tag, der klæder huset og beskytter huset i alt slags vejr. Taget er nemlig ikke blot til pynt, men har en vigtig rolle i forhold til at skærme bygningens konstruktion for vejrforholdene.

I Danmark er vejret ofte barsk, når det byder på hagl, sne eller store mængder regn, og der er det vigtigt, taget beskytter 100%. Gør det ikke, risikerer du, der går fugt, råd eller svamp i alt fra undertag til loft, væg m.m. – og det ender desværre med at blive dyrt.

Jysk Tagkompagnihjælper dig med glæde med at forebygge med professionelt tagarbejde. Det er ofte en god investering at skifte taget, især hvis det er blevet gammelt og slidt, så huset er modstandsdygtigt mod vejr og vind.

Nyt tag øger husværdien

Et nyt tag kan mere end at kun beskytte. Det kan faktisk hæve din husværdi! Taget er med til at give et godt førstehåndsindtryk af huset, og er det i en god stand, holder husets værdi sig ganske enkelt bedre.

Når dit nye tag skal lægges, er du naturligvis interesseret i en løsning, der passer til både dit hus og din økonomi. Vi har mere end 30 års samlet erfaring med tagarbejde, og rådgiver derfor med stor ekspertise. Vi giver altid et gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dit nuværende tag – og så har vi selvfølgelig prøver med, så du kan se og føle på dine muligheder.

Hos Jysk Tagkompagni har vi lagt nyt tag i Hillerød med jævne mellemrum, og vi har ofte biler kørende i området. Ønsker du at høre mere om dine muligheder om et helt nyt tag, så kontakt os og hør mere.