Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Kokkedal

Vi kører ofte i Kokkedal

Skal du have et nyt tag?

Vidste du, at taget spiller en meget større betydning for hjemmet en blot den visuelle? Et nyt tag pynter ikke bare, det beskytter husets fundament og holder tæt for regn og sne, så der ikke opstår råd og svamp.

Der findes mange gode tagarter, der hver især har forskelligt design og varierende levetid. Ældre tage på parcelhuse kan desværre være så nedslidte, at almindelig tagrenovation ikke kan betale sig, da der vil være fare for fortsatte utætheder. Det behøver dog ikke at være en negativ investering at skulle have lagt et nyt tag – tværtimod. Netop denne type boligforskønnelse beskytter ikke bare husets konstruktion bedre, men er med til at hæve boligværdien.

Desuden er taget noget af det mest karakteristiske for en bolig, og derfor er udskiftningen en god anledning til at få opfrisket hjemmet.

Hos Jysk Tagkompagni står vi naturligvis klar til at rådgive dig og fremvise flotte, moderne muligheder, så dit hjem får den optimale løsning til både form og funktion.

Stor erfaring med tagarbejde

Hos Jysk Tagkompagni behøver vi ikke at tænde GPS’en, når vi tager afsted for at lægge et nyt tag i Kokkedal. Vi har ofte biler kørende i området, hvor vi har lagt tage i alt fra tegl til stål og beton.

Vores kunder til nyt tag i Kokkedal tæller både private og erhverv, der har det til fælles, at de hver især har fået lagt et nyt tag, der pryder og passer til bygningens udtryk.

Som eksperter inden for tagarbejde, fortæller vi naturligvis gerne mere om, hvad du kan forvente af materialepriser, monteringspris og om der er krav til løbende montering. Vores rolle er at sikre dig en tagtype, der passer din økonomi og de ønsker, du har til husets æstetik.

Som stolt jysk taglægger opfordrer vi dig til at tage et kig på vores kundeanmeldelser, der vidner om god kommunikation og godt håndværk. Det er nemlig præcis, hvad du kan forvente.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for et tidsvarende og nyt tag i Kokkedal.