Få et godt tilbud, kontakt os her: AFDELING ØST: 28 80 00 98 - AFDELING VEST: 28 30 22 23

Nyt tag i Kokkedal

Vi kører ofte i Kokkedal

Skal du have et nyt tag?

Vidste du, at taget spiller en meget større betydning for hjemmet en blot den visuelle? Et nyt tag pynter ikke bare, det beskytter husets fundament og holder tæt for regn og sne, så der ikke opstår råd og svamp.

Der findes mange gode tagarter, der hver især har forskelligt design og varierende levetid. Ældre tage på parcelhuse kan desværre være så nedslidte, at almindelig tagrenovation ikke kan betale sig, da der vil være fare for fortsatte utætheder. Det behøver dog ikke at være en negativ investering at skulle have lagt et nyt tag – tværtimod. Netop denne type boligforskønnelse beskytter ikke bare husets konstruktion bedre, men er med til at hæve boligværdien.

Desuden er taget noget af det mest karakteristiske for en bolig, og derfor er udskiftningen en god anledning til at få opfrisket hjemmet.

Hos Jysk Tagkompagni står vi naturligvis klar til at rådgive dig og fremvise flotte, moderne muligheder, så dit hjem får den optimale løsning til både form og funktion.

Stor erfaring med tagarbejde

Hos Jysk Tagkompagni behøver vi ikke at tænde GPS’en, når vi tager afsted for at lægge et nyt tag i Kokkedal. Vi har ofte biler kørende i området, hvor vi har lagt tage i alt fra tegl til stål og beton.

Vores kunder til nyt tag i Kokkedal tæller både private og erhverv, der har det til fælles, at de hver især har fået lagt et nyt tag, der pryder og passer til bygningens udtryk.

Som eksperter inden for tagarbejde, fortæller vi naturligvis gerne mere om, hvad du kan forvente af materialepriser, monteringspris og om der er krav til løbende montering. Vores rolle er at sikre dig en tagtype, der passer din økonomi og de ønsker, du har til husets æstetik.

Som stolt jysk taglægger opfordrer vi dig til at tage et kig på vores kundeanmeldelser, der vidner om god kommunikation og godt håndværk. Det er nemlig præcis, hvad du kan forvente.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for et tidsvarende og nyt tag i Kokkedal.

Eksempler på tagarbejde i Kokkedal

Kontaktformular

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 6 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

Anmeldelser

Nyt tag på hele huset

Bedre fåes det ikke. Vi føler os lykkelige over at have fundet det helt rigtige firma til udførelse af opgaven. Lige fra det første møde med René Juler havde vi fuld tillid til hele projektet. Og vi er IKKE blevet skuffet. Smil og venlighed over hele linien. Men ikke mindst en rasende dygtig farlig kunnen, og det gælder hele teamet. VI læste en udtalelse fra en kunde der skrev, at man ville komme til at savne dem når arbejdet var endt. Vi kan kun sige det samme. Det skal tilføjes, at vi er imponerede over det tempo hvormed opgaven bliver udført. – Vore varmeste anbefalinger.

Mogens Dalsgaard

5 / 5

Nyt tag, tagrender og gavle

Søde og rare mennesker der levererede en fantastisk arbejdsindsats.
Projektet tog 2 uger og allerede efter den første uge var tagpladerne skiftet.
Uge 2 gik med at sætte tagrender op og lave nye gavle.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.

Tobias Rasmussen

5 / 5

310m2 tag. Ivarplank på galve, stern, vindskede og udhæng.

Jeg har haft en god oplevelse med Jysk Tagkompagni. To dygtige tømrersvende, Daniel og Simon udførte 90% af arbejdet. Da firmaet har base i Jylland, arbejdes der mange timer hver dag. Der arbejdes kontinuerligt, dvs. fra den første dag til arbejdets afslutning. Arbejdet er i orden! Der har været nogle få ting som jeg syntes kunne være bedre og det er blevet rettet uden unødvendig diskussion. Her tror jeg at Jysk Tagkompagni adskiller sig fra mængden. Hvis jeg skulle tage en ting frem som kunne være bedre, var det tagrenderne som jeg syntes måske ikke helt havde den hældning mod nedløb som det burde. Det ændrer dog ikke ved at jeg 100% sikkert ville vælge firmaet igen. Jeg vil klart anbefale alle at indhente et tilbud herfra. Jeg vil også gå så langt som til at sige at man bør overveje at tage noget ventetid til projektstart for at arbejdet kan blive udført af Jysk Tagkompagni.

Lars Svejgaard

5 / 5

Udskiftning af eternittag

Imponerende hurtig respons fra henvendelse, besigtigelse af akut problem og udskiftning af tagplader inden for 4 dage. Pænt udført arbejde, perfekt oprydning, høflige håndværkere og med en kommunikation til UG kan ikke gives mindre end 5 store smileys.

Bodil Jørgensen

5 / 5

Nyt tag og udhæng på hus og garage

Vi er de heldige ejere af et nyt tag fra Jysk Tagkompagni, og er enormt glade for at vi valgte deres løsning! ALT fra første kommunikation og til færdig afsluttet projekt har simpelthen kørt som smurt. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Håndværket og det kosmetiske finish fåes ganske simpelt ikke bedre. Seriøst personale som tager hensyn til at deres arbejdsplads, er andres hjem. Rengøring efter afslutning og løbende rengøring har været i top, på trods af et gevaldigt svineri det trods alt giver med et så stort projekt – 5 stjerner er ganske enkelt i underkanten og jeg vil til enhver tid anbefale Jysk Tagkompagni til alle der overvejer nyt tag..

Kim Alminde

5 / 5